Abonneer je op mijn nieuwsbrief

Abonneer je op mijn nieuwsbrief, en mis nooit meer een nieuwe post. Afmelden kan altijd!

Over mij

author

Hoi!

Superleuk dat je een kijkje neemt op deze pagina. Hier vertel ik wat meer over mezelf, en geef ik antwoord op veelgestelde vragen.

Wie ben je eigenlijk?

Ik ben dus Heleen! 27 jaar oud en ik woon in het altijd even pittoreske Hattem (noorden van Gelderland). Daar woon ik samen met mijn kat mcFluffy en mijn andere grote huisdier: mijn vriend Marc. Doordeweeks werk ik bij een groot IT bedrijf en in het weekend werk ik met veel liefde aan deze blog.

Waarom ben je deze website begonnen?

Voornamelijk omdat ik zelf heel erg ervaringsverhalen miste toen ik in de orienterende fase zat voor een gastric bypass. In die fase had ik graag heel veel gelezen over hoe andere de operatie hebben ervaren -zowel positief als negatief- maar er was amper wat te vinden op het internet! Vandaar dat ik nu het heft in eigen handen neem, en met deze website zoveel mogelijk ervaringen en verhalen te delen rondom bariatrische operaties.
Daarnaast vind ik het heel erg leuk om te schrijven. Ik wil mij niet alleen toeleggen op schrijven over operaties, want er is zoveel meer leuks in het leven om over te schrijven! Beauty heeft zeker een grote interesse van mij. Daarnaast zul je vaker artikelen tegengekomen over bijvoorbeeld reizen, boeken en dingen die mij in het algemeen bezig houden

Heleemineen/Heleen-1… Ik snap het niet

Mijn website heet Heleenmineen/Heleen-1 omdat ik zoveel ga afvallen dat ik straks bijna een heel mens kwijt ga zijn. Ik word bijna letterlijk gehalveerd! De nieuwe Heleen gaat dus een Heleen min een zijn.

Email mij